Additional services

Posebna ponuda smeštaja za lica na tretmanu lečenja u Kliničko-bolničkom centru

Hotel i osoblje su spremni da izađu u susret svim ljudima kojima je ovakva pogodnost od značaja. Takođe, garni hotel Ema nudi i popuste za duži boravak.

Vinski bar

Aperitiv bar našeg hotela prilagođen je tako da se u njemu mogu održavati skupovi u vidu izložbi, književnih večeri ili kakvih koktela.

Naša vinska karta sadrži imena eminentnih domaćih vinskih podruma, od kojih izdvajamo Vila vina, vina Aleksić, Radovanović, Jelić, Aleksandrović, Kovačević... U aperitiv baru gosti takođe mogu uživati i u domaćoj kafi ili sveže ceđenim sokovima.

Dentalni turizam

Kako bi opravdao poverenje svojih gostiju, kao i očekivanje koje četiri zvezdice sa sobom nose, hotel se potrudio da usaglasi odnos cene i kvaliteta, što se odnosi i na smeštaj i na usluge dentalnog turizma. Garni Hotel Ema se javlja kao posrednik između turista i stomatoloških ordinacija, omogućavajući gostima siguran prevoz, udoban smeštaj, dobru hranu i ispunjeno slobodno vreme između termina kod stomatologa.

Izleti

Okolina Kragujevca bogata je brojnim srednjovekovnim manastirima koje odlikuju jedinstveni estetski i kulturni doživljaj - neki od manastira su Voljevača, Drača, Petkovica, Divostin, Denkovac, Manasija, u kojima ima i muzejskih postavki. U okviru ovih obilazaka gostima mogu biti obezbeđene i posete vinskim podrumima, kao i organizovanje obroka u domaćinstvima koja  se bave seoskim turizmom.

Dodatne usluge lista

Among best rooms and apartments we can offer you breakfast, aperitif bar, conference room. 

Online Reservation

Arrival date:

Nights:

Access key (optional)

Change/Cancel reservation »

News

Perfect gift for your loved ones - buy or order a gift voucher for using our spa in hotel Ema
20% discount on SPA center services; enjoy, relax and most of all, improve your health.
Mark the end of working week with care for the most important person in your life ­ You!
Use most of this summer promotion and enjoy the comfort of Hotel Ema at a special discount of 20 per cent on bed and breakfast services.
Breakfast in Hotel Ema