Dodatne usluge

Posebna ponuda smeštaja za lica na tretmanu lečenja u Kliničko-bolničkom centru

Hotel i osoblje su spremni da izađu u susret svim ljudima kojima je ovakva pogodnost od značaja. Takođe, garni hotel Ema nudi i popuste za duži boravak.

Dentalni turizam

Kako bi opravdao poverenje svojih gostiju, kao i očekivanje koje četiri zvezdice sa sobom nose, hotel se potrudio da usaglasi odnos cene i kvaliteta, što se odnosi i na smeštaj i na usluge dentalnog turizma. Garni Hotel Ema se javlja kao posrednik između turista i stomatoloških ordinacija, omogućavajući gostima siguran prevoz, udoban smeštaj, dobru hranu i ispunjeno slobodno vreme između termina kod stomatologa.

Izleti

Okolina Kragujevca bogata je brojnim srednjovekovnim manastirima koje odlikuju jedinstveni estetski i kulturni doživljaj - neki od manastira su Voljevača, Drača, Petkovica, Divostin, Denkovac, Manasija, u kojima ima i muzejskih postavki. U okviru ovih obilazaka gostima mogu biti obezbeđene i posete vinskim podrumima, kao i organizovanje obroka u domaćinstvima koja  se bave seoskim turizmom.

Pored standardne usluge koju pruža GARNI HOTEL EMA, u mogućnosti smo da Vam izađemo u susret i kada su u pitanju specifični zahtevi:

 

Online Rezervacija

Datum dolaska:

Broj noćenja:

Pristupni kod (opcija)

Promeni / Otkaži rezervaciju »

Vesti

Noćenje na bazi polupansiona (2 noći / 3 dana) Neograničeno korišćenje Spa centra
Hotel Ema izlagač na Sajmu turizma u Kragujevcu
Iskoristite akciju - 20% popusta na korišćenje SPA centra; uživajte i što je najbitnije, poboljšajte svoje zdravlje!
Poklonite dragoj osobi vaučer za korišćenje SPA centra u našem Hotelu.
Obeležite kraj radne nedelje negom nabitnije osobe u Vašem životu – Vas!